Doelgerichte digitale marketing

Explosief resultaat op sneltempo met doelgerichte digitale marketing.

Marketing door AlphaWeb

Influencer marketing

Adverteren via bekende figuren op sociale media binnen één enkele doelgroep.

SEA

Adverteren op zoekmachines, je website bovenaan plaatsen bij koopgerichte klanten.

SEO

Je website beter vindbaar maken in de zoekresultaten van Google, on -en off-page.

Social media

Adverteren via verschillende sociale mediakanalen, afhankelijk van je doelgroep.

E-mail marketing

Het bedenken van een strategie om te adverteren a.d.h.v. e-mail lijsten.

Display marketing

Adverteren aan de hand van banners op 3de partij websites via Google.

Wanneer we je het beloofde resultaat niet binnen een periode van 3 maand hebben kunnen leveren, betalen we je je investering 100% terug.

Onze expertises

Marketingstrategiën en de manier van adverteren / keuze van welk kanaal zijn afhankelijk van uw doel.

- Lead generation
- Conversies
- Branding
- Vindbaarheid

De voordelen van digitale marketing

Alles is meetbaar bij digitale marketing, van het meten van het inkomende verkeer tot hun exact gedrag op je website. Zo kan je bijvoorbeeld ook meten of ze bepaalde doelen uitvoeren die voor jouw bedrijf of merk belangrijk zijn. Aangezien alles meetbaar is, kunnen marketingspecialisten ook perfect inspelen op marktveranderingen, fouten of verbeteringen in de marketingfunnel en het garanderen van de hoogst mogelijke resultaten.

  • Alles is meetbaar
  • Langdurig en beter zichtbaar bij je doelgroep
  • Betere balans tussen kosten en resultaten
  • Véél doeltreffender dan traditionele marketing

Digitale marketing is een investering

Een vraag die we vraag krijgen, is 'Hoe duur is digitale marketing?'. Een antwoord op die vraag is echter moeilijk. Er kan gesteld worden dat er gemiddelde kosten zijn bij specifieke werkzaamheden, maar de exacte kosten voor het bereiken van het door jouw gewenste doel zijn afhankelijk van het doel die je wenst te bereiken en de concurrentie op de markt.
Lead generation

Lead generation is het perfecte doel voor bedrijven die diensten aanbieden die niet digitaal aan te kopen zijn (denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouwsector) maar waar vaak eerst contact gezocht wordt in de vorm van een offerteaanvraag, contactformulier, e-mail of via telefonisch contact.

Conversies

Conversies is simpel verwoord meer verkopen genereren. Ook leads kunnen als conversie gezien worden, aangezien dit uiteindelijk ook tot verkopen zou kunnen leiden. Belangrijk is hier dat de juiste klanten op de juiste manier benaderd worden. Zo moet een potentiële klant die nog aan het oriënteren is op een andere manier benaderd worden dan een potentiële klant die al weet welk product hij/zij wil, maar nog niet weet waar hij/zij deze wilt aankopen.

Branding

Naambekendheid is belangrijk in een markt waar er heel wat alternatieven zijn voor jouw product. Hoe kan je er dan voor zorgen dat potentiële klanten dan toch naar jouw website komen? Simpel: door je naamsbekendheid en reputatie op het internet te vergroten. Met behulp van een brandingcampagne kan je er voor zorgen dat je verkeer en verkopen van je concurrenten begint af te snoepen omdat klanten nu voor jouw bedrijf of merk kiezen in plaats van die van de concurrent.

Vindbaarheid

Stel: je website is net nieuw of vernieuwd, je product of dienst is precies dat wat de consument wilt, maar je website trekt geen bezoekers aan en genereert geen leads of verkopen. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het feit dat je website moeilijk te vinden is. Als je zoekt naar specifieke producten die je aanbiedt, sta je pas op de vierde pagina van de zoekresultaten. 70% van het organische zoekverkeer klikt op één van de bovenste drie zoekresultaten, 90% van het zoekverkeer kijkt niet verder dan de eerste pagina. Je website kan dus heel wat hulp gebruiken om op de eerste pagina terecht te komen.

Waar wacht je op? Daag ons uit!