Managed Services

Diensten die de digitale workload van een bedrijf ontneemt.

Veilige opslag van data

Data is heel belangrijk, voor vrijwel alle bedrijven en mensen over heel de wereld. Waarom? Simpel, waar worden e-mails, digitale documenten, excel-bestanden en zo veel meer opgeslagen? Klopt: op uw computer, een server, de cloud... Al deze diensten / producten verreisen uiteraard ook onderhoud en administratie om te blijven werken zoals het hoort. AlphaWeb biedt niet alleen ondersteuning, administratie en onderhoud aan voor deze diensten - maar ook de zekerheid dat u nooit zonder data zit. Wanneer data bij ons - of bij u op kantoor (server, NAS,...) worden opgeslagen, staan wij ook in voor een next-day vervanging wanneer u met een defect zit, stel: één van de hardeschijven is versleten / kapot, dan belt u ons op. Wij zorgen dat u ten vroegste de dag na contact van een nieuwe schijf voorzien bent. Dit is maar één van de kleinste voorbeelden van onze managed services.

Altijd en overal beschikbaar

Of het nu gaat om data, e-mails, agendas..., wij zorgen er voor dat u uw bedrijf draadloos kunt meenemen! Beschikbaar op al uw apparaten en/of die van uw werknemers. Wij zorgen er voor dat u via onze cloud-diensten altijd en overal toegang hebt tot uw documenten, agendas, contacten, e-mails en nog zo veel meer! AlphaWeb biedt een 99,99% uptime garantie, met andere woorden: de zin 'altijd en overal beschikbaar' is voor ons heel belangrijk - en we doen er alles aan om er ook voor te zorgen dat dit zo is.

Proactief beheer

Zoals vermeld hebben deze diensten heel wat onderhoud en administratie nodig. AlphaWeb staat hier uiteraard ook volledig voor in. Met onze geautomatiseerde systemen en gespecialiseerde teams die elke dag opnieuw zeer zorgvuldig omgaan met onze servers. De datacentra waar externe diensten zoals onze cloud-oplossingen gehuisd zijn, zijn voorzien van first-class beveiliging en de nieuwste technologie betreffende netwerk en koeling. Dankzij onze geautomatiseerde systemen worden onze teams verwittigd van zodra deze ergens iets opmerkt, zo hebben wij de mogelijkheid om problemen op te lossen vooraleer deze 'schade' opbrengen.

Focus op uw business

De bedoeling van deze diensten is om het digitale werk van u over te nemen. Zo kan u zich volledig concentreren op uw bedrijf, zonder u zorgen te moeten maken over uw digitale diensten. Laat ons het zware werk doen, terwijl u uw bedrijf verder laat groeien.

Telefoonnummer (ook via WhatsApp) 0496 02 25 73