Netwerken

Stabiele, snelle en betrouwbare verbindingen.

Nieuw of oud

Heeft u een bestaande infrastructuur? Geen probleem, wij sluiten onze diensten aan op uw bestaand netwerk. Nog geen infrastructuur of nood aan een nieuwe? Samen werken we een plan uit om u te voorzien van de beste oplossing. We zorgen voor een optimale bereikbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid. Met de monitoring-diensten en geautomatiseerde systemen van Alpha garanderen wij een 99,99% uptime garantie. Zo mag u er zeker van zijn dat u nooit zonder netwerk zit.

Zekerheid

Klanten met installaties van AlphaWeb genieten iedere dag opnieuw van optimale support. Bij defecten zorgen wij voor een oplossing binnen een tijdspanne van maximaal 2 werkdagen (met uitsluiting soms in het weekend). Onze systemen zijn ontwikkeld om de meeste problemen zelf op te lossen a.d.h.v. specifieke algoritmes en fallback-systemen die terugleiden naar onze datacentra. Onze helpdesk is 24 op 24, 7 op 7 bereikbaar.

Flexibiliteit

Dankzij de flexibiliteit van onze systemen is uitbreiden en aanpassen zeer gemakkelijk. Zo kunnen wij probleemloos van op afstand aanpassingen aanbrengen, uitbreiden en monitoren zonder dat u hier last van heeft. Moeten er werken uitgevoerd worden aan het netwerk op locatie? Geen probleem, in de meeste situaties kunnen wij uw netwerk actief houden.

Alleen maar van de beste

Telefoonnummer (ook via WhatsApp) 0496 02 25 73