Outsourcing

WAT IS OUTSOURCING?

Outsourcing, krijg meer voor minder op korte of lange termijn!

Bij outsourcing zoeken wij naar freelancers die bepaalde diensten kunnen leveren met een lager budget. Via AlphaWeb blijven wij onze kwaliteit uiteraard wel garanderen.

Wij kunnen outscourcen bij het maken van een website / systeem.

Wij kunnen bij de meeste zaken outscourcen voor marketing.

Stuur ons een mailtje en wij gaan op zoek voor u!

Waarom zou u outsourcen?

Outsourcen is zeer aantrekkelijk voor kleine bedrijven en startups. Aangezien outsourcing een klein budget vraagt, is het aangenamer om hier gebruik van te maken in plaats van een gedediceerde firma zoals AlphaWeb. Waar wij dan wel weer voor paraat staan, is het volledige proces tussen u en de freelancer die het effectieve werk doet. Meer daarover leest u in onderstaande alinea.

Waarom outsourcen bij Alpha?

Zoals hierboven vermeld, zijn wij de tussenpersoon tussen u en de freelancer. Dit wilt zeggen dat u steeds met ons in contact zal staan. Waarom? Wij willen onze kwaliteit kunnen garanderen, dit kunnen we een pak beter doen door als tussenpersoon te spelen. AlphaWeb heeft ook een vast aantal freelancers die klaarstaan om projecten over te nemen van ons, wat ook wilt zeggen dat voor ons de zoektocht naar freelancers een pak sneller gaat. Al onze freelancers worden ook getest op hun vaardigheden tijdens de introductieprocedure van onze firma, zo zijn wij zeker dat uw project door de correcte freelancer uitgewerkt wordt.

Gegarandeerde kwaliteit

Zoals aangegeven bij onze troeven, is kwaliteit één van onze strekste punten. Wij willen dit dan ook steeds opnieuw bij elke dienst naar voor kunnen brengen. Ook bij outsourcing garanderen wij u werk van de hoogste kwaliteit!

jntm-plnprj-img1.jpg
Ik zoek een freelancer

Per mail of telefonisch naar 0496 02 25 73

jntm-plnprj-img2.jpg
IK BEN EEN FREELANCER

Of stuur ons gerust een berichtje!