Search Engine Optimalisation

Genereer meer verkeer op uw website of webshop door SEO te implementeren.

Bereik meer potentiële klanten met SEO

Zoekmachines zoals Google, baseren hun zoekresultaten op verschillende soorten data. Eén daar van is SEO, in onze ogen de makkelijkste manier om je website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van een zoekmachine. In bovenstaande video hebben we je al uitgelegd wat SEO precies is en waarom het in 2021 cruciaal is om over SEO te beschikken.

Vandaag zoeken we alles op via (meestal) Google en baseren we onze keuze op de hoogste zoekresultaten die Google ons aanbiedt. Deze zoekresultaten worden beïnvloed door onder andere SEO. Een website die dus opgebouwd is met de correcte SEO zal altijd hoger staan in Google tegenover een website die niet beschikt over SEO, waardoor wij beslissen om ook die website te bezoeken en niet die van de 'concurrent'.

Een correcte SEO is natuurlijk niet de 'lifechanger' in het bereiken van meer klanten. Eens je website hoger komt te staan in de zoekresultaten, zullen potentiële klanten je website vanzelfsprekend meer bezoeken en sneller vinden, maar: je website moet ook beschikken over de correcte content die je klanten aanspreken en overtuigen.

SEO verandert voortdurend

Niemand weet exact hoe de zoekalgoritmes van Google werken, maar wat we wel weten is dat ze voortdurend bijgeschaafd worden. SEO evolueert dus ook steeds mee met de bijschavingen die Google uitvoert.
  • Zoekresultaten worden steeds lokaler en individueler, daarom is het belangrijk dat SEO-teams inzichten en data met elkaar delen.
  • Mensen maken steeds meer gebruik van hun telefoon, waardoor het aantal gesproken zoekopdrachten groeit.
  • Meer en meer mensen maken gebruik van Ad-blockers, wat organisch zoekverkeer cruciaal maakt.

Wij hebben al 247 klanten geholpen met betere SEO!

Daag ons uit!
INFORMATIEBRON

Waarom is SEO zo cruciaal?

Lees meer... →
Vraag je gratis SEO audit aan

Waar wacht je op? Daag ons uit!