B2B Support

Op maat gemaakte support voor uw bedrijf.

ALLEEN VOOR BEDRIJVEN

Full-time externe B2B I(o)T support

Betaal minder voor meer. Met een full-time externe support medewerker van Alpha betaald u minder dan zelf een full-time IT-specialist aan te nemen in uw firma. Wij wijzen u een contactpersoon aan - die 24/24, 7/7 klaar staat voor u en uw werknemers. Maak u geen zorgen meer over uw IT-omgeving, wij doen het voor u.

Pas op: deze dienst is alleen voor bedrijven, particulieren worden verwezen naar onze IT helpdesk.

Bereikbaar op ieder moment van de dag

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en overeen te komen met de openingsuren van uw firma, zijn onze contactpersonen op ieder moment van de dag beschikbaar. Of het nu 4u 's ochtends is of 10u 's avonds, wij staan steeds opnieuw klaar voor u.

Werkwijze

Samen kijken we naar uw noden en bestaande IT-omgevingen in uw bedrijf. Wij zetten een volledig plan op kaart en stellen deze aan u voor. Wanneer beide partijen akkoord gaan met de samenwerking, wijzen wij u een contactpersoon aan die uw support-omgeving zal beheren en die u aan de telefoon of per mail als aanspreekpunt zal hebben. Wij houden u ook steeds op de hoogte van interne veranderingen mits nodig, rekening houdend met de kwaliteit die AlphaWeb streeft te leveren aan haar klanten.

Telefoonnummer (ook via WhatsApp) 0496 02 25 73