IT Helpdesk

EXPERTISE OVER DE HELE LIJN

Support die resultaat levert op elk niveau

De IT-wereld is heel breed. Vrijwel iedere week zijn er aanpassingen en/of nieuwe functies / producten die gelanceerd worden. Al deze zaken bijhouden is zonder een gedediceerd team vrijwel onmogelijk, daarom heeft AlphaWeb een ervaren team die steeds opnieuw klaar staat voor u! Met kennis en expertise over vrijwel iedere branche, staan wij klaar voor uw vragen!

Pas op: dit is een betaalde dienst

Teamviewer

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij gebruik van Teamviewer. Met Teamviewer kunnen wij van op afstand het scherm van uw Windows of Mac overnemen, zo kunnen wij uw probleem van dichterbij bekijken en oplossen. Wij raden aan Teamviewer te installeren op uw computer / laptop voordat u contact opneemt.

Op locatie

Wenst u liever hulp te krijgen bij u thuis of op kantoor? Dat is zeker mogelijk! Prijzen en tijden variëren echter wel op onze agenda. Stuur ons gerust een mailtje met de vraag hulp te krijgen op locatie. Wij proberen u steeds van een antwoord te voorzien binnen een tijdspanne van 2 uur.

Mailen kan naar contact@alphaweb.be. Verkiest u toch liever telefonisch een afspraak te maken? Dan kan u bellen naar 0489 83 83 89.

Voor bedrijven

Bent u als bedrijfsleider op zoek naar een IT-support dienst? Neem dan eens een kijkje naar onze B2B oplossingen! Voor eenmalige aanvraag tot support kan u echter wel gebruik maken van deze manier.

jntm-plnprj-img1.jpg
Telefonisch

€20 per begonnen kwartier

jntm-plnprj-img2.jpg
Support

Per mail naar contact@alphaweb.be voor het maken van een afspraak