SEO Optimalisatie

Nummer 1 op Google

Alpha Google

We kunnen niet rond de pot draaien, Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld - vooral onder de 'nieuwe generatie'. Het is dan ook geen wonder dat het een oorlog is tussen websites om bovenaan de resultaten te staan... Door middel van correcte SEO optimalisatie en opvolging, kan ook uw website bovenaan staan. Samen werken we een volledig plan uit om uw website of webshop Google-friendly te maken en u bovenaan die resultaten te krijgen.

Analytics scaling

De oorlog voor de eerste plaats op zoekmachines stopt nooit. Bij een enkele uitvoering van een SEO optimalisatie heeft u al een groot voordeel, maar u verliest op lange termijn wel de eerste plaats door een concurrent die zijn/haar SEO opnieuw optimaliseerd a.d.h.v. lopende trends, betere keywords enz... Daarom gaan wij niet alleen uw website optimaliseren, maar gaan wij ook heel intensief te werk gaan met analytics scaling. Dit houd in dat wij uw standpunt op de digitale markt in oog houden en optimaliseren wanneer nodig. Samen zorgen we er voor dat u die eerste plek krijgt en behoud!

Eigen software

Veel bedrijven die zich ook richten op SEO-optimalisatie, maken gebruik van Google Analytics - de meest gekende op de markt. Alleen, Google Analytics geeft niet altijd correcte resultaten / verhoudingen met de markt. Samen met een externe firma ontwikelden wij een eigen analytics-paneel, waar wij veel uitgebreider mee te werk kunnen gaan. Doordat dit onze eigen software is, kunnen wij ook zeer makkelijk onze panelen aanpassen per branche / doelgroep. Dit zorgt er voor dat wij een pak efficiƫnter te werk kunnen gaan dan bedrijven die alleen gebruik maken van Google Analytics. Als klant krijgt ook u inzicht op de cijfers en rapporten die door ons systeem opgemaakt worden.

Telefoonnummer (ook via WhatsApp) 0496 02 25 73