Beestige websites die resultaat leveren

AlphaWeb maakt professionele websites met oog op gebruiksvriendelijkheid en design. Onze websites, zijn websites die bezoekers omzetten in klanten.

Onze werkwijze

Brainstorm

We horen graag van jou wat je bedrijf of merk inhoudt en hoe we deze moeten uitstralen naar de buitenwereld. Wij denken mee, analyseren de markt en stellen conrete doelstellingen op. We laten elkaar inspireren door onze expertises te bundelen.

Design

De eerste (visuele) indruk van je website is het aller belangrijkste. We verzorgen daarom ook elke pagina tot in de puntjes. AlphaWeb kiest niet voor het mooiste, maar voor het beste. Je website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook gemakkelijk zijn.

Ontwikkeling

Onze code-wizards bouwen het afgesproken design en systeem uit tot een volwaardige website. In een beveiligde testomgeving kan je alles tot in de details testen en meevolgen. Via ons klantenpaneel blijf je altijd op de hoogte van de vooruitgang.

Launch en opvolging

Its time! Je website gaat live! Echter, hier stopt ons werk niet. AlphaWeb levert een transparante en bovenal efficiënte dienstverlening met regelmatige updates en ondersteuning. We behandelen onze klanten als vrienden.

Websites die klanten lokken

Een website is cruciaal voor een bedrijf, het biedt de mogelijkheid een grotere pbuliek te bereiken en dit op elk moment van de dag. Een goed ontwikkelde website valt gemakkelijk te gebruiken door de eindgebruiker (bezoeker), moet de filosofie van je bedrijf of merk uitstralen en moet bezoekers aanspreken actie uit te voeren.

Kort gezegd: een goed opgebouwde website vergroot niet alleen je publiek, maar zet bezoekers ook om in klanten.

AlphaWeb biedt constante support en updates. Het stopt bij ons niet wanneer je website live is, in tegendeel. Onze experts analyseren de data die uw website genereert, om zo wanneer nodig problemen voor te komen, je website steeds te voorzien van de beste SEO en jou een weg te wijzen in het plaatsen van content die je bezoekers aanspreekt

Volg mee tot in de details

Sinds 2021, heeft AlphaWeb zijn eigen klantenpaneel gebouwd en geïmplementeerd. In ons klantenpaneel, zie jij als klant een gedetailleerd overzicht van alle lopende projecten, de vooruitgang hiervan, wie je projectleider is en nog heel wat andere handige details. Ook hebben klanten de mogelijkheid documenten up te loaden, zoals logo's, afbeeldingen en teksten - maar ook wij kunnen op deze manier gemakkelijk documenten delen met jou. Andere handige functies in ons klantenpaneel zijn een gedetailleerd factuuroverzicht, een overzicht van lopende contracten en meer...

AlphaWeb implementeerde een klantenpaneel om de grootste problemen binnen het bedrijf op te lossen. E-mailverkeer voor het verzenden, ontvangen en versturen van documenten, afbeeldingen en andere belangrijke zaken is een irritant zaakje. Voor ons was de oplossing simpel: een full-service klantenpaneel die de communicatie tussen klant en bedrijf op elk niveau verbeterd. Alles binnen één platform, één plek waar je alles omtrent je diensten bij AlphaWeb terug kan vinden.

Wil je ons klantenpaneel graag uittesten om te zien hoe wij werken met onze klanten? Neem gerust eens contact op met ons, we maken met veel plezier een speciale log-in aan voor je.

Waar wacht je op? Daag ons uit!